fbpx

Om teatret

Teater Refleksion er et nysgerrigt og ambitiøst dukke- og animationsteater, der skaber nærværende og aktuelle fortællinger i både børne- og voksenhøjde. Her møder du essentielle og jordnære temaer fra hverdagen, hvor der samtidigt er plads til overraskelser. Gennem mødet med det ukendte udfordres og inspireres publikum, og hvem ved – måske er det med til at åbne for nye måder at se verden på.

Dukkernes fremtoning og raffinerede bevægelser giver karaktererne liv. Og med scenografi, lyd og lys males flotte visuelle billeder omkring fortællingerne. Vi stræber efter at skabe en atmosfære af ro, koncentration og nærvær. Der opstår magien!

Populære forestillinger som ‘I nattens lys’, der er skabt i samarbejde med Andy Manley – samt et stærkt britisk hold – og ‘Vejen hjem’, der er co-produceret med irske Branar Téatar, har allerede glædet børn over hele kloden. Teater Refleksion arbejder i store dele af verden, – vi har blandt andet spillet for fyldte sale i Sydney Opera House og på Broadway.

 

“Teatret har i dag en kunstnerisk profil, der kan beskrives som enestående… Kunstrådet opfatter Teater Refleksion som en betydende og vigtig aktør blandt landets børneteatre. Ikke alene fordi de spiller dukketeater og er det fremmeste af sin slags, men også og især fordi deres stykker er af høj kunstnerisk kvalitet… Teater Refleksions begrænsninger er svære at få øje på.”

Aarhus Kommunes Kunstråd

Tilmeld nyhedsbrev