fbpx

Handelsbetingelser

Køb billetter via vores hjemmeside. Betale med Dankort eller VISA.

Priser er i DKK, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for force majeure, udsolgte arrangementer og trykfejl.

Der er intet gebyr på billetterne.

Du får en bekræftelse med “billetter” sendt til din e-mail. Det er ikke nødvendigt at printe billetterne ud. Du skal blot henvende dig ved disken på teatret og oplyse det navn, billetterne er bestilt i. Så kan vi se, hvilke billetter du har købt.

Refundering af billetter: I henhold til ”Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 a” er køb af billetter til underholdende arrangementer, der skal finde sted på en bestemt dag eller i en bestemt periode, ikke omfattet af fortrydelsesretten. Hvis en arrangør giver mulighed for at refundere billetter, fremgår det af oplysningerne for det enkelte arrangement.

Aflysning af arrangement: Ved aflysning af et arrangement refunderer Teater Refleksion købte billetter.

Personoplysninger: Teater Refleksion er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata. De personlige oplysninger, som du indtaster ved køb (navn, adresse, post., by, e-mail og tlf.) bruges udelukkende til ordre-behandling og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Alle persondata gemmes i minimum 5 år. Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret. Men ved betaling med betalingskort sendes disse oplysninger direkte krypteret til Bambora.

Teater Refleksion har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

Teater Refleksion anvender kun cookies uden personoplysninger.

Teater Refleksion

Jyllandsgaarden

Frederiksgade 72 b, 1

8000 Århus C.

Tlf. 8624 0572

CVR. 1467 7534

Tilmeld nyhedsbrev