Turnérende forestillinger

Teater Refleksions dukketeaterforestillinger på turné i ind- og udland

Shakespeare i børnehøjde
En strid mellem to familier har varet i årtier, og had er gået i arv. Men hvad vejer tungest – kærlighed eller tradition?

En magisk oplevelse af lyset i mørket

'I nattens lys' åbner op for en helt ny og sanselig drømmeverden fuld af finurlige hændelser og lun magi, der sætter gang i fantasien, - selv hos dem, der har svært ved at falde i søvn.

Paradis

Fra 8 år

En livsbekræftende historie om en bedemand

En fantastisk fortælling om livet og døden oplevet gennem bedemanden, der måske næsten helt har glemt at leve... Med humoristisk spidsfindighed præsenteres vi for nogle af livets store spørgsmål. For hvad sker der egentlig, når vi dør?

Luk op…

1-3 år

En inddragende og sanselig teateroplevelse for de helt små...

Luk op... er en forestilling for de alleryngste publikummer og deres voksne. Forestillingen tager med små historier og finurlige fortællinger de mindste på rejse ind i legende universer.

Vejen hjem

4 - 8 år og voksne

I fantasien kan alt ske

'Vejen hjem' handler om at rumme forskelligheder og hjælpe hinanden. Men det handler også om vores evne til med fantasi at skabe nye, spændende verdener.

 

 

Rejsen

Fra 8 år.

En gribende og intens fortælling
I år 117 f.Kf. tog de danske kimbrer rejsen ned gennem Europa, og på deres vej møder de andre mennesker og kulturer. Vi følger Birk, der som ung drives på flugt fra sit hjem og tvinges ud på en farefuld men lærerig rejse.