fbpx

Paradis

Levende og humoristisk fortælling om den triste bedemand, der ikke kan få øje på livet
Co-produceret af Teater Refleksion og De Røde Heste

Bedemandens hverdag er trist og grå. Hver dag går han på arbejde, og når han er færdig, går han hjem igen. Han bor alene, han har ingen venner og kæledyr har det med at dø tidligt, ved han, så det kan ikke rigtig betale sig. Blomster visner – ja alt forgår, og han er i det hele taget ikke særlig imponeret over livet.

Men han har en helt særlig evne: han kan nemlig tale med de døde, og de døde taler gerne om blomster, damers numser, carporte, vejret og alt det, de ikke nåede. Og pludselig tager livet fat om bedemanden!

‘Paradis’ er en livsbekræftende fortælling, der har stor menneskelig dybde. Med humoristisk lethed præsenteres vi for livets kontrastfyldte vilkår. Sorgen er glædens forudsætning – døden livets præmis, og selvom hverken livet eller døden er ensidig glædelig, findes paradis måske alligevel på begge sider af kistelåget?

En dramatisering af Kim Fupz Aakesons fantastiske børnebog.

 

“En fantastisk fortælling om livet og døden oplevet gennem bedemanden, der måske næsten helt har glemt at leve… Med humoristisk spidsfindighed præsenteres vi for nogle af livets store spørgsmål. For hvad sker der egentlig, når vi dør?”
★★★★★☆ Teateravisen

Teater Refleksion og De Røde Heste har tryllet Kim Fupz Aakesons fantastiske bog »Paradis« om til en humoristisk og livsbekræftende teaterforestilling”
★★★★★☆ Århus Stiftstidende

”Børneteatrets poesi kan være så stærk, at den både rammer børnene og de voksne. Sådan en forestilling er Paradis…” – Information

 

Turnéperiode:
løbende

‘Paradis’ på turné i 2024-25
3. september Herrestrup Skole

For yderligere information om turné og turnéperioder kontakt De Røde Heste / Claus Mandøe på mail@deroedeheste.dk eller på tlf.: + (45) 27 14 32 98.

Medvirkende

 

Medvirkende: Claus Mandøe
Manuskript: Claus Mandøe efter Kim Fupz Aakesons bog "Paradis"
Instruktion: Bjarne Sandborg
Dukker/scenografi: Mariann Aagaard assisteret af Niels Willum Andreasen, Nanna Rosalia Sigaard og Naja Schønemann
Musik/lyddesign: Niels Kilele, Morten Meilvang Laursen, Carsten Kær
Lysdesign: Morten Ladefoged
Værksted/teknik: Morten Meilvang Laursen, William Højberg Nielsen, Tomas Edquist

 

 

Pressefoto
Tekniske specifikationer

Tilmeld nyhedsbrev