fbpx

Billetter

BILLETPRISER 2023:

Løssalg voksne 135 kr.

Børn og unge (0-25 år) 70 kr.

Studerende & pensionister 70 kr.

Grupper over 5 personer (pr. person).

OBS: Kategorien ‘Voksne i følge med barn 70 kr.’ vil ikke længere være en mulighed ifm. med forestillinger og aktiviteter på den anden side af sommerferien 2023. Billetprisen for en voksenbillet bliver herefter 135 kr. Det gælder også, hvis man køber billet til en af efterårets forestillinger allerede nu.

BILLETKØB PÅ INTERNETTET Du kan betale med Dankort, VISA, Visa Elektron, Mastercard og Maestro. Oplever du problemer med køb på nettet anbefaler vi, at du prøver at gennemføre købet via en anden browser (gængse browsere: Safari, Firefox, Chrome, Edge). Har du ikke Dankort kan du bestille billet ved at ringe til os på tlf.: 86 24 05 72. Bemærk at teatret modtager MobilePay ved køb i baren og ved køb af billetter.

ALDERSGRÆNSER Alle forestillinger er alderssatte. Vi forbeholder os retten til at afvise gæster, der ikke overholder aldersgrænsen ved forestillingen. En øvre aldersgrænse er dog blot en anbefaling. Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med alder, så ring endelig til os – vi ønsker mere end noget andet, at I får en god oplevelse i teatret.

Tilmeld nyhedsbrev