fbpx

Praktisk information

BILLETPRISER 2022/2023

135 kr. Løssalg voksne
70 kr. Børn og unge (0-25 år)
70 kr. Voksne i følge med barn (per person)
70 kr. Studerende & pensionister
70 kr. Grupper over 5 personer (pr. person).


BILLETKØB PÅ INTERNETTET
Du kan betale med Dankort, VISA, Visa Elektron, Mastercard og Maestro. Oplever du problemer med køb på nettet anbefaler vi, at du prøver at gennemføre købet via en anden browser (gængse browsere: Explorer, Safari, Firefox, Chrome, Eche). Har du ikke Dankort kan du bestille billet ved at ringe til os på tlf.: 86 24 05 72.
Bemærk at teatret modtager MobilePay ved køb i baren og ved køb af billetter.

ALDERSGRÆNSER
Alle forestillinger er alderssatte. Vi forbeholder os retten til at afvise gæster, der ikke overholder aldersgrænsen ved forestillingen. En øvre aldersgrænse er dog blot en anbefaling. Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med alder, så ring endelig til os – vi ønsker mere end noget andet, at I får en god oplevelse i teatret.

GAVEKORT
Det er muligt at købe gavekort til Teater Refleksion. Køb dit gavekort her på vores hjemmeside eller besøg os i vores åbningstid (hverdage kl. 11-15.00), så laver vi det med det samme. Du kan også ringe til os på tlf.: 8624 0572, så sender vi gavekortet med posten.

Gavekort kan kun benyttes til billetkøb og ikke til betaling i caféen.

ELEVATOR
Kørestolsbrugere og dårligt gående kan benytte sig af vores serviceelevator i baggården. Kontakt os, når du har bestilt billet for at aftale, at vi har elevatoren klar den dag, du kommer.

Tilmeld nyhedsbrev