fbpx

For skoler og institutioner

Teater Refleksion er refusionsgodkendt. Det betyder, at kommunale skoler og institutioner får dækket 50 % af billetprisen gennem den statslige refusion. Derudover tilbyder Aarhus Kommune yderligere et puljetilskud.

 

TEATERORDNING FOR SKOLER
Ordningen sikrer, at alle folkeskoler i Aarhus hvert år får tildelt et beløb, som de kan købe refusionsberettiget teater for.

TEATERORDNING FOR DAGTILBUD
Via Kulturforvaltningen kan alle dagtilbud i Aarhus Kommune søge om at få betalt 50 % af en refusionsberettiget forestillings pris (ekskl. moms).

TEATERORDNING FOR FRI- OG PRIVATSKOLER
Via Kulturforvaltningen kan alle fri- og privatskoler i Aarhus Kommune søge om at få betalt 50 % af en refusionsberettiget forestillings pris (ekskl. moms).

Læs mere om teaterordningen på www.ulfiaarhus.dk.

 

BILLETBESTILLING
Er du lærer/pædagog, og ønsker du at bestille teaterbilletter, bedes du kontakte Teater Refleksion på refleksion@refleksion.dk eller 86240572.

 

FOR SKOLER OG INSTITUTIONER, DER BRUGER midttrafikbestilling.dk:
Bestillingsfristen for grupperejser er 7 hverdage.
Der kan max bestilles til 45 personer på en afgang.
Der vil være risiko for, at bestillingen må afvises på grund af manglende plads i bussen.
Der er to typer billetter: En fleksibel gruppebillet til større grupper og en almindelig enkeltbillet til mindre grupper.

Læs mere på midttrafik.dk.

 

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, der løbende vil informere dig om aktiviteter og forestillinger for skole- og institutionsbørn. Tilmelding foregår via forsiden.

Tilmeld nyhedsbrev