For skoler og institutioner

Teater Refleksions forestillinger er refusionsberettigede.

Refusion i Aarhus kommune

Kommunale skoler og SFO’er i Aarhus: Kommunen giver 50% af kommunale skolers teaterindkøb. Ordningen varetages af Børnekulissen. En børnebillet til 60 kr. kommer dermed til at koste 30 kr.

Private skoler i Aarhus: Der kan søges om statslig refusion gennem Aarhus Kommune. Kontakt Ulla Scharling, Aarhus Kommune på mail: kultur@aarhus.dk att.: Ulla Scharling. Man skal oplyse institutionens navn, teatrets og forestillingens navn, dato for forestillingen og forestillingens pris. Der skal søges i god tid og inden forestillingen vises. Spørgsmål til ordningen ring til Ulla Scharling på tlf. 4185 6675.

Daginstitutioner i Aarhus: Kommunen giver 50% af daginstitutioners teaterindkøb. Ordningen varetages af Børnekulissen. Når rammebeløbet er opbrugt kan daginstitutionerne stadig opnå den almindelige statslige refusion på 50% på billetkøb. En børnebillet til 60 kr. kommer dermed til at koste 30 kr. Ordningen administreres af Børnekulissen.

Er du lærer/pædagog, og ønsker du at bestille teaterbilletter, bedes du kontakte Anne Kallesen Ravn på anne@refleksion.dk eller 86240572.