Ja, ja nemlig

Tryllebindende fortælling fuld af nissemagi

Hvert år holder børnene jul hos deres onkel. Efter julemiddagen, der altid serveres i køkkenet, går mor ind i stuen for at tænde lysene på juletræet. Mens de venter, fortæller onkel en historie. Hvert år er det den samme historie – nemlig den om manden og konen, som på forunderligvis bliver til rigtige nisser.

 

”Tillidsvækkende, klangfyldt og levende. Og før vi ved af det, er vi helt umærkeligt blevet ført indenfor og er med i fortællingen. Det er, som om vi sidder på skuldrene af Mandøe. Eller som om vi har fået lov at hoppe ned i lommen på den alt for store onkeljakke, som Mandøe indledningsvist tager på.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – Århus Stiftstidende

⭐⭐⭐⭐⭐ – Børn i Byen

 

HVAD BETYDER CORONA FOR DIT BESØG I TEATRET?
Du finder alle retningslinjer for aften-, weekend-, skole- og institutionsforestillinger HER.

Vær dog særligt opmærksom på følgende retningslinjer for aften- og weekendforestillinger:

Ved køb af flere billetter: Alle der køber mere en én billet ad gangen, får sæder i matchende antal ved siden af hinanden. Det betyder, at der vil være mindre end en meters afstand fra næstetip til næstetip mellem dig og dem, du kommer med/køber ind til.

Ved køb af enkeltbillet: Skal der være en meter fra næstetip til næstetip mellem dig og dine sidemænd, skal alle billetter købes enkeltvis. Da vi skal have logistikken til at gå op pr. forestilling, kan man dog ikke være sikker på at komme til at side ved siden af hinanden.

OBS:
Der kan ikke købes billetter til hverdagsforestillinger om formiddagen via hjemmesiden. Forestillingerne er forbeholdt skoler og institutioner. Ring på + (45) 86 24 05 72 for at booke billetter.

Medvirkende

 

Teater De Røde Heste og Teater Refleksion
Medvirkende Claus Mandøe, Astrid Kjær Jensen
Instruktion Claus Mandøe
Scenografi/dukker Hanne Sørensen
Lyddesign Peter Friis
Værksted/teknik Morten Meilvang Laursen, William Højberg Nielsen
Lysdesign Morten Ladefoged

Foto: Jens Hemmel

Praktisk information
For skoler og institutioner