Bænken

Splinterny dukketeaterforestilling om livet omkring en bænk
Teater Refleksions nye forestilling får premiere i foråret 2023

Produktionen på forestillingen ‘Bænken’ er blevet udskudt et år og vil derfor få premiere foråret 2023 i stedet for 2022.

Et sted på eller omkring denne bænk holder han til. Vi ved endnu ikke så meget om ham, heller ikke hvorfor han er her. 

Den er så almindelig, bænken, og alligevel så magisk! Overalt i byer, parker og haver står den – som en åben invitation. Her mødes mennesker. Tilfældigt eller aftalt, i stilhed eller for at tale sammen. Somme tider strejfer bænkens gæster blot hinanden, andre gange udvikler det sig. 

Hvilke dramaer udspiller sig mon på lige netop denne bænk? Undres man over livets store spørgsmål, og er der tragedier, grin og grimasser? 

Alt dette og meget mere glæder vi os til at undersøge. Og til marts inviterer vi på levende og fantasifuldt dukketeater fuld af generte, nysgerrige, finurlige og skæbnesvangre bænk-møder!

 

OBS:
Der kan ikke købes billetter til hverdagsforestillinger om formiddagen via hjemmesiden. Forestillingerne er forbeholdt skoler og institutioner. Ring på + (45) 86 24 05 72 for at booke billetter.

 

HVAD BETYDER CORONA FOR DIT BESØG I TEATRET?
Du finder alle retningslinjer for aften-, weekend-, skole- og institutionsforestillinger her.

Vær dog særligt opmærksom på følgende retningslinjer for aften- og weekendforestillinger:

Ved køb af flere billetter: Alle der køber mere en én billet ad gangen, får sæder i matchende antal ved siden af hinanden. Det betyder, at der vil være mindre end en meters afstand fra næstetip til næstetip mellem dig og dem, du kommer med/køber ind til.

Ved køb af enkeltbillet: Skal der være en meter fra næstetip til næstetip mellem dig og dine sidemænd, skal alle billetter købes enkeltvis. Da vi skal have logistikken til at gå op pr. forestilling, kan man dog ikke være sikker på at komme til at side ved siden af hinanden.

Medvirkende

 

Teater Teater Refleksion
Medvirkende Rebekah Caputo
Manuskript Sven Ørnø
Instruktion Bjarne Sandborg
Scenografi/dukker Amanda Axelsen Sigaard
Værksted/teknik
 Morten Meilvang Laursen, William Højberg Nielsen

Praktisk information
For skoler og institutioner