Gerdas rejse

En magisk teaterinstallation for hele familien baseret på H.C. Andersens “snedronningen”.

Følg spejlsplinterne gennem dryppende isgrotter, rosendufte og dyb birkeskov omgivet af tæt mørke og funklende lys. En labyrintisk rejse i Gerdas fodspor. Gerda, der med sin varme og sin urokkelige kærlighed overvandt hekseri, røvere og Nordpolens isnende kulde for at nå frem til Snedronningens slot.

 

OBS: Der er dele af installationen, som kræver, at deltagerne skal kunne kravle.

 

Gerdas rejse fik Reumert Prisen for Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2017.

 

”En rejse, som – via suveræne visuelle teknikker og finurlige rumindretninger – overvælder visuelt og sætter øjnene på stilke” 

”Gerdas rejse” er et eksempel på teater af international klasse og et forbilledligt eksempel på, at samarbejder med udenlandske kunstnere kan få 1+1 til at give meget mere end 2” – 6 stjerner Aarhus Stiftstidende

 

”Gerdas rejse” er kunst og teater, når det er allermest socialt, sublimt og samarbejdsskabende. Det er en utrolig og eventyrlig rejse og den perfekte juleoplevelse for hele familien.”

✭✭✭✭✭✩ Kristeligt Dagblad

 

 

Medvirkende

 

Koncept: Mariann Aagaard

Scenografi: Mariann Aagaard, Paolo Cardona, Christophe Loiseau, Olive Guillemain

Lyddesign: Andreas Sandborg

Produktionsholdet Teknik/værksted: Morten Meilvang Laursen, William Højberg Nielsen, Sander Rosenkilde, Rebekah Caputo, Bodil Buonaventzen, Niels Willum Andreasen, Peter Eskildsen, Amanda Axelsen Sigaard, May Lagopoulos, Redia, Wahlberg

For skoler og institutioner
Godt at vide