Gerdas rejse

En magisk teaterinstallation for hele familien baseret på H.C. Andersens "snedronningen".

Følg spejlsplinterne gennem dryppende isgrotter, rosendufte og dyb birkeskov omgivet af tæt mørke og funklende lys. En labyrintisk rejse i Gerdas fodspor. Gerda, der med sin varme og sin urokkelige kærlighed overvandt hekseri, røvere og Nordpolens isnende kulde for at nå frem til Snedronningens slot.

 

OBS: Der er dele af installationen, som kræver, at deltagerne skal kunne kravle.

 

Gerdas rejse fik Reumert Prisen for Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2017.

 

”En rejse, som – via suveræne visuelle teknikker og finurlige rumindretninger – overvælder visuelt og sætter øjnene på stilke” 

”Gerdas rejse” er et eksempel på teater af international klasse og et forbilledligt eksempel på, at samarbejder med udenlandske kunstnere kan få 1+1 til at give meget mere end 2” - 6 stjerner Aarhus Stiftstidende

 

”Gerdas rejse” er kunst og teater, når det er allermest socialt, sublimt og samarbejdsskabende. Det er en utrolig og eventyrlig rejse og den perfekte juleoplevelse for hele familien."

✭✭✭✭✭✩ Kristeligt Dagblad

 

 

Medvirkende

 

Koncept: Mariann Aagaard

Scenografi: Mariann Aagaard, Paolo Cardona, Christophe Loiseau, Olive Guillemain

Lyddesign: Andreas Sandborg

Produktionsholdet Teknik/værksted: Morten Meilvang Laursen, William Højberg Nielsen, Sander Rosenkilde, Rebekah Caputo, Bodil Buonaventzen, Niels Willum Andreasen, Peter Eskildsen, Amanda Axelsen Sigaard, May Lagopoulos, Redia, Wahlberg

For skoler og institutioner

For skoler og institutioner

Teater Refleksions forestillinger er refusionsberettigede.

Refusion i Aarhus kommune

 

Kommunale skoler og SFO’er i Aarhus: Kommunen giver 50% af kommunale skolers teaterindkøb. Ordningen varetages af Børnekulissen. En børnebillet til 60 kr. kommer dermed til at koste 30 kr.

 

Private skoler i Aarhus: Der kan søges om statslig refusion gennem Aarhus Kommune. Kontakt Ulla Scharling, Aarhus Kommune på mail: kultur@aarhus.dk att.: Ulla Scharling. Man skal oplyse institutionens navn, teatrets og forestillingens navn, dato for forestillingen og forestillingens pris. Der skal søges i god tid og inden forestillingen vises. Spørgsmål til ordningen ring til Ulla Scharling på tlf. 4185 6675.

 

Daginstitutioner i Aarhus: Kommunen giver 50% af daginstitutioners teaterindkøb. Ordningen varetages af Børnekulissen. Når rammebeløbet er opbrugt kan daginstitutionerne stadig opnå den almindelige statslige refusion på 50% på billetkøb. En børnebillet til 60 kr. kommer dermed til at koste 30 kr. Ordningen administreres af Børnekulissen.

 

Er du lærer/pædagog, og ønsker du at bestille teaterbilletter, bedes du kontakte Anne Sofie Zacho på annesofie@refleksion.dk eller 86240572.

 

Godt at vide

Praktisk information

BILLETPRISER 2018/2019

 

125 kr. Løssalg voksne
60 kr. Børn og unge (0-25 år)
60 kr. Voksne i følge med barn (per person)
60 kr. Studerende & pensionister

 

BILLETKØB PÅ INTERNETTET:
Du kan betale med Dankort men ikke fx. Visa Elektron, Mastercard og udenlandske kreditkort.

 

Oplever du problemer med køb på nettet kan det skyldes nogle indstillinger på din computer i samspil med nogle ændringer, der er foretaget i vores billetsystem. Vi anbefaler, at du prøver at gennemføre købet via en anden browser (gængse browsere: Explorer, Safari, Firefox, Chrome, Eche)

 

Har du ikke Dankort kan du bestille billet ved at ringe til os på tlf.: 86 24 05 72.
Bemærk at teatret modtager Swipp og MobilePay ved køb i baren og ved køb af billetter.

 

GAVEKORT
Det er muligt at købe gavekort til Teater Refleksion. Besøg os i vores åbningstid (hverdage kl. 11-14.30), så laver vi det med det samme. Eller ring til os på tlf.: 8624 0572, så sender vi gavekortet med posten.

 

Gavekort til Teater Refleksion kan både bruges til billetkøb og i vores café.

 

ELEVATOR
Kørestolsbrugere og dårligt gående kan benytte sig af vores serviceelevator i baggården. Kontakt os, når du har bestilt billet for at aftale, at vi har elevatoren klar den dag, du kommer.
Kontakt os igen ved ankomst til teatret på 86 24 05 72.

 

ALDERSGRÆNSER
Alle forestillinger er alderssatte. Vi beder vores publikum sørge for at de børn, der skal se forestilling også har den alder, der fremgår ved forestillingen.
En øvre aldersgrænse er mere en anbefaling end en grænse.
Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med alder, så ring endelig til os – vi ønsker mere end noget andet, at I får en god oplevelse i teatret.

 

60 kr. Grupper over 5 personer (per person).