fbpx

Dukkemager for en dag i efterårsferien

Familieworkshop med table-top puppets

Kom og lav jeres egen udtryksfulde dukke ved hjælp af simple men virkningsfulde teknikker.

Vi arbejder med lettilgængelige og organiske materialer som papir, pap, træ og snor. Derfor er arbejdet også lige til at kopiere og tage med hjem i stuen, hvorfra kun fantasien sætter grænser for det videre forløb. Snart kan I invitere familien i teatret!

OBS Alle børn skal være i følgeskab med min. én voksen. Både børn og voksne deltager i workshoppen, og alle skal have billet.

 

Lidt om Rebekah

Rebekah Caputo har god erfaring med at afholde kreative workshops for børn og voksne og har haft vellykkede arrangementer hos både Teater Refleksion, Carte Blanche, hvid støj sceneproduktion og hos DOKK1. Her har hun undervist store som små i kunsten at lave dukker.

Rebekah er indehaver af Teater Animisme og arbejder desuden som dukkefører og dukkemager på egne som på andres teaterproduktioner.

Oprindeligt startede hun i skuespillerfaget ved Bretton Hall School (UK), og i 2006 vandt hun en award i kategorien ’Total Theater’s Best Newcomer’. Siden har hun taget en master i ’Puppetry as Creative Practice’ ved Leeds Art School (UK). Rebekah er derfor godt klædt til at guide jer i det kreative arbejde.

Praktisk information

Tilmeld nyhedsbrev