The Little Suicides

Ikonisk forestilling om menneskelige følelser og relationer fortalt gennem små hverdagsobjekter

Præsenteres som del af ILT Festival 2021.

 

En brusetablet, der gerne bare vil passe ind blandt slikket med det smukke, farvede papir. En svensk tændstik, der bliver forelsket i en brasiliansk kaffebønne. Et lille bord og en enkelt lampe, hvis lys er dæmpet af en brun papirpose og skildrer tidens gang. 

I ‘The Little Suicides’ bliver vi lukket ind i et magisk og intimt fortællingsunivers, hvor helt almindelige hverdagsgenstande, vi alle kender og omgiver os med til dagligt, gøres levende. I forestillingens tre akter udspiller der sig tre små dramaer blandt de undseelige objekter, som taler til børns fantasi og forestillingsevne. Hvad ville der ske, hvis vores ting havde tanker og følelser som os?

Det er menneskelige og vedkommende temaer som misundelse, ulykkelig kærlighed, tid og forandring, der fortælles på en sjov og anderledes måde for både børn og deres voksne.

 

Forestillingen blev skabt af Gyula Molnár i 1980’erne og har siden nydt stor succes og turneret i hele verden som et moderne take på klassisk objektteater.

Nu vækkes forestillingen atter til live af hans datter, Olivia Molnár, og kan opleves på Teater Refleksion i forbindelse med ILT Festival 2021.

 

Billetter til denne forestilling købes hos ILT Festival her.

Se det fulde program for ILT Festival 2021 her.

 

 

HVAD BETYDER CORONA FOR DIT BESØG I TEATRET?
Du finder alle retningslinjer for aften-, weekend-, skole- og institutionsforestillinger her.

Vær dog særligt opmærksom på følgende retningslinjer for aften- og weekendforestillinger:

Ved køb af flere billetter: Alle der køber mere en én billet ad gangen, får sæder i matchende antal ved siden af hinanden. Det betyder, at der vil være mindre end en meters afstand fra næstetip til næstetip mellem dig og dem, du kommer med/køber ind til.

Ved køb af enkeltbillet: Skal der være en meter fra næstetip til næstetip mellem dig og dine sidemænd, skal alle billetter købes enkeltvis. Da vi skal have logistikken til at gå op pr. forestilling, kan man dog ikke være sikker på at komme til at side ved siden af hinanden.