Skabelsesworkshop for skoler

Vi tegner og klipper dukker med forskellige ansigtsudtryk og kropsholdninger, så de kan blive skuespillere i en lille film.Vi finder selv på historien og bruger den let tilgængelige stop motion-teknik til at filme med.
Workshoppen bygger på de samme teknikker som forestillingen Skabelse benytter sig af. Læs mere om forestillingen Skabelse her.

Underviser: Designer Amanda Axelsen Sigaard

 

Lidt om Amanda
Amanda Axelsen Sigaard blev uddannet designer fra Designskolen Kolding i 2016. Hun har stor erfaring med at undervise store som små fra sine år som billedskoleunderviser hos Kolding Billedskole, hvor hun underviste fast i løbet af de sidste tre år af hendes uddannelsesforløb.

Siden har Amanda arbejdet med scenografi og kostumer i forbindelse med teater og teaterinstallationer – og i samarbejder med både ARoS, Moesgaard, Teater Refleksion og flere andre teatre og kunstnere i og omkring Aarhus. Amanda har været fast tilknyttet Teater Refleksions produktioner siden 2017 og har sin daglige gang i huset.

OBS:
Der kan ikke købes billetter til hverdagsforestillinger om formiddagen via hjemmesiden. Forestillingerne er forbeholdt skoler og institutioner. Ring på + (45) 86 24 05 72 for at booke billetter.

Medvirkende

 

Underviser: Designer Amanda Axelsen Sigaard

Illustration: Amanda Axelsen Sigaard og Cato Thau Jensen