Skabelse

Med live-video-animation skaber vi en verden af muligheder

Scenen levendegøres for øjnene af dig. Oplev, hvordan verdener skabes og omskabes ved at dukker, træer – ja selv sand – sættes i bevægelse.

Overraskende befinder du dig pludselig midt i det hele! – Helt tæt detaljen, nuancen, følelsen – ved hjælp af kameraer projekteres udsnit af kulisser, dukker og bevægelser samtidig op på et stort lærred i et mønster af skønhed, fare og fritsvævende fantasi.

 

”…om naturkræfter, om menneskelig kontakt, om bevægelsesretninger – og om fantasi og altings mulighed for forandring… Ved hjælp af de animerede dukker, videoprojektionerne, de stemningsfulde skift i lyset og den overraskende lyd og musikside åbner forestillingen vores blik for at se mange og nye muligheder i tingene.” – Teateravisen

 

HVAD BETYDER CORONA FOR DIT BESØG I TEATRET?
Du finder alle retningslinjer for aften-, weekend-, skole- og institutionsforestillinger HER.

Vær dog særligt opmærksom på følgende retningslinjer for aften- og weekendforestillinger:

Ved køb af flere billetter: Alle der køber mere en én billet ad gangen, får sæder i matchende antal ved siden af hinanden. Det betyder, at der vil være mindre end en meters afstand fra næstetip til næstetip mellem dig og dem, du kommer med/køber ind til.

Ved køb af enkeltbillet: Skal der være en meter fra næstetip til næstetip mellem dig og dine sidemænd, skal alle billetter købes enkeltvis. Da vi skal have logistikken til at gå op pr. forestilling, kan man dog ikke være sikker på at komme til at side ved siden af hinanden.

OBS:
Der kan ikke købes billetter til hverdagsforestillinger om formiddagen via hjemmesiden. Forestillingerne er forbeholdt skoler og institutioner. Ring på + (45) 86 24 05 72 for at booke billetter.

Medvirkende

 

Medvirkende: Rebekah Caputo, Jacob Kirkegaard, Henrik Andersen

Instruktør: Bjarne Sandborg

Instruktør assistent: Helle Sikjær

Dramaturgisk konsulent: Jesper B. Karlsen

Dukker: Cato Thau

Scenografi: Mariann Aagaard assisteret af Kirsten Rosenkrantz Grann, Anna Maria Olby Bertouch-Lehn, Babara Katzin

Musik/lyddesign: Henrik Andersen, Morten Meilvang Laursen

Lysdesign: Morten Ladefoged

Værksted/teknik: Sigurd Dissing , William Højberg Nielsen

Foto: Kaare Viemose

For skoler og institutioner
Praktisk information