Luk op…

Spændende overraskelser i farvestråelende kufferter
Co-produceret med Teater Håndholdt

Børn og voksne bliver vist ind i et lyst telt af hvide stofvægge fuld af stjerner. På gulvet ligger bjerge af kufferter – blå og røde, en med prikker, store og små. Alle kufferter gemmer på hemmeligheder og eventyr og venter kun på at blive åbnet. Børnene sidder helt tæt på scenen – så tæt, at de kan kigge ned i hver kuffert.

I den første kuffert bor lille-, mellem- og storebjørn. Hurtigt viser det sig, at storebjørn har svært ved at falde i søvn. Men mon ikke publikum kan hjælpe? For det går nemlig lettere, hvis man stryger ham med en finger på maven. I en anden bor dukken, der elsker te-selskaber, og i en tredje gemmer sig en båndoptager, der spiller cirkusmusik.

I et trygt og roligt tempo skabes en lille oase fuld af historier. Sommetider følger der et rim eller en sang med; andre gange inviteres publikum til at åbne en kuffert eller bruge dets indhold. En fin og nænsom oplevelse for de små.

 

Med sit væsen og sine gøremål formår Sif at lukke børnene ind i et rum, hvor deres intuitive legelyst mødes med teatrets form- og fabuleringsglæde.

★★★★☆☆ – Teateravisen

 

OBS
Det er ikke muligt at købe billetter til denne forestilling via hjemmesiden. Ring til os på tlf.: (+45) 86 34 05 72 for billetbestilling.

 

HVAD BETYDER CORONA FOR DIT BESØG I TEATRET?
Du finder alle retningslinjer for aften-, weekend-, skole- og institutionsforestillinger her.

Vær dog særligt opmærksom på følgende retningslinjer for aften- og weekendforestillinger:

Ved køb af flere billetter: Alle der køber mere en én billet ad gangen, får sæder i matchende antal ved siden af hinanden. Det betyder, at der vil være mindre end en meters afstand fra næstetip til næstetip mellem dig og dem, du kommer med/køber ind til.

Ved køb af enkeltbillet: Skal der være en meter fra næstetip til næstetip mellem dig og dine sidemænd, skal alle billetter købes enkeltvis. Da vi skal have logistikken til at gå op pr. forestilling, kan man dog ikke være sikker på at komme til at side ved siden af hinanden.

OBS:
Der kan ikke købes billetter til hverdagsforestillinger om formiddagen via hjemmesiden. Forestillingerne er forbeholdt skoler og institutioner. Ring på + (45) 86 24 05 72 for at booke billetter.

Medvirkende

 

Medvirkende Sif Jessen Hymøller
Idé Sif Jessen Hymøller
Instruktion Bjarne Sandborg
Dukker og scenografi Sif Jessen Hymøller

Foto Aapo Repo

 

 

 

 

 

Praktisk information
For skoler og institutioner