fbpx

Kursus i dukkekonstruktion

Teater Refleksions dukkemager kan nu igen tilbyde et koncentreret kursus i dukkekonstruktion

I et intensivt forløb får deltagerne mulighed for at prøve kræfter med dukkekonstruktion. Vi tager udgangspunkt i Teater Refleksions klassiske, håndførte dukke – men med frihed til at deltagerne kan skabe deres egen, personlige karakter.

Dukkekonstruktion bringer os i kontakt med helt fundamentale ting. Der er nemlig ikke langt mellem liv og død, når man arbejder med at puste liv i træ og skum. Gennem forskellige udtryk samt arbejdet med bevægelighed får dukkerne afgørende potentiale. Men det er samspillet mellem dukke og dukkefører, der for alvor giver dukkerne vitalitet og personlighed. Alt bør derfor tilpasses deltagerens egne fingre, højde, ønsker og måde at bevæge sig på mm.

Det kræver ingen specifikke kvalifikationer at deltage på kurset – alle kan være med!

OBS Det er også mulighed for at deltage på Teater Refleksions kursus i dukkeføring, som finder sted fra d. 23. – 25. juni. Med bevægelser, timing og præcision bliver skum og træ pludselig til levende væsner.

 

Lidt om Amanda

Amanda Axelsen Sigaard blev uddannet designer fra Designskolen Kolding i 2016 og har både under og efter sit uddannelsesforløb høstet god erfaring i at undervise. Amanda står årligt for flere af Teater Refleksions kreative workshops for børn som voksne, og tidligere har hun arbejdet som billedskoleunderviser hos Kolding Billedskole.

Amanda har en del erfaring med teater og teaterinstallationer og har deltaget i samarbejder med både ARoS, Moesgaard og flere andre teatre og kunstnere i og omkring Aarhus. Derudover har Amanda været fast tilknyttet alle Teater Refleksions produktioner siden 2017 og har sin daglige gang i huset som vores dukkemager, scenograf og kostumeansvarlige.

Praktisk information

Tilmeld nyhedsbrev