fbpx

Fantasifigurer og dukketeater familieworkshop

Familieworkshops i efterårsferien

I denne måned er Særlig Søndag blevet til en Særlig Onsdag og en Særlig Torsdag i anledningen af efterårsferien.

Af alle tænkelige materialer og ting skaber vi fantasifulde teaterdukker. Bagefter optræder figurerne i små teaterstykker, som vi selv finder på. I løbet af processen får I gode råd til, hvordan dukkerne kan føres, så de udtrykker sig bedst.

Underviser Rebekah Caputo

 

OBS: Alle børn skal være i følgeskab med min. én voksen. Både børn og voksne deltager i workshoppen, og alle skal have billet.

Det er muligt at deltage på workshoppen enten onsdag d. 19. eller torsdag d. 20. oktober.

 

Lidt om Rebekah

Rebekah Captuto har god erfaring med at afholde kreative workshops for børn og voksne og har haft vellykkede arrangementer hos både Teater Refleksion, Carte Blanche og hvid støj sceneproduktion. Her har hun undervist store som små i kunsten at lave dukker.

Rebekah er indehaver af Teater Animisme og arbejder desuden som dukkefører og dukkemager på egne som på andres teaterproduktioner. Oprindeligt startede hun i skuespillerfaget ved Bretton Hall School (UK), og i 2006 vandt hun en award i kategorien ’Total Theater’s Best Newcomer’. Siden har hun taget en master i ’Puppetry as Creative Practice’ ved Leeds Art School (UK). Rebekah er derfor godt klædt på til at guide dig og din familie.

Hun glæder sig meget til at se, hvad og hvem der kommer ud af denne workshop. Det at lave dukker er en spændende proces, der sætter gang i fantasien, og ofte kommer der alverdens skabninger ud af det kreative arbejde.

Kom og hils på Rebekah og nyd en skøn eftermiddag med familien.

 

 

Medvirkende

 

Underviser: Rebekah Caputo

Praktisk information

Tilmeld nyhedsbrev