En grim ælling

Hjertelig fortælling om at finde sin egen vej i livet
Gæstespil med Balsamique Théâtre

Den grimme ælling – vi kender ham alle. Vores lille helt, der igen og igen bliver hånet af eventyrets forskellige figurer, som synes, at de er bedre og vigtigere end ham. En rørende historie genfortalt med ord, dukker, silhuetter og skyggespil.

 

”Vi oplevede forestillingen som et rent stykke poesi, der formidler essentielle værdier som tolerance, respekt, ligeværdighed og medmenneskelighed. (…) Børnenes opmærksomhed under forestillingen viste, at det var en gennemført succes.” – Børnehaveleder, Marie-Pierre Jauberthie Martel

 

OBS:
Der kan ikke købes billetter til hverdagsforestillinger om formiddagen via hjemmesiden. Forestillingerne er forbeholdt skoler og institutioner. Ring på + (45) 86 24 05 72 for at booke billetter.

 

 

HVAD BETYDER CORONA FOR DIT BESØG I TEATRET?
Du finder alle retningslinjer for aften-, weekend-, skole- og institutionsforestillinger HER.

Vær dog særligt opmærksom på følgende retningslinjer for aften- og weekendforestillinger:

Ved køb af flere billetter: Alle der køber mere en én billet ad gangen, får sæder i matchende antal ved siden af hinanden. Det betyder, at der vil være mindre end en meters afstand fra næstetip til næstetip mellem dig og dem, du kommer med/køber ind til.

Ved køb af enkeltbillet: Skal der være en meter fra næstetip til næstetip mellem dig og dine sidemænd, skal alle billetter købes enkeltvis. Da vi skal have logistikken til at gå op pr. forestilling, kan man dog ikke være sikker på at komme til at side ved siden af hinanden.

Medvirkende

 

Medvirkende: Lone Nedergaard
Manuskript: Lone Nedergaard/Jean-Pierre Lescot, frit efter H.C. Andersen
Instruktion: Lone Nedergaard/Jean-Pierre Lescot

Illustration: Balsamique Théâtre

Praktisk information
For skoler og institutioner