fbpx

Dukkemager for en dag i efterårsferien

Familieworkshop med table-top puppets

Kom og lav jeres egen udtryksfulde dukke ved hjælp af simple men virkningsfulde teknikker.

Vi arbejder med lettilgængelige og organiske materialer som papir, pap, træ og snor. Derfor er arbejdet også lige til at kopiere og tage med hjem i stuen, hvorfra kun fantasien sætter grænser for det videre forløb. Snart kan I invitere familien i teatret!

Det er muligt at deltage enten onsdag d. 18. eller tor. d. 19. oktober. Man kan også vælge at komme begge dage, men i så fald skal man være opmærksom på, at programmet er det samme begge dage.


OBS
Alle børn skal være i følgeskab med min. én voksen. Både børn og voksne deltager i workshoppen, og alle skal have billet.

 

Lidt om Amanda

Amanda Axelsen Sigaard blev uddannet designer fra Designskolen Kolding i 2016. Hun har stor erfaring med at undervise store som små fra sine år som billedskoleunderviser hos Kolding Billedskole, hvor hun underviste fast i løbet af de sidste tre år af hendes uddannelsesforløb.

Siden har Amanda arbejdet med scenografi og kostumer i forbindelse med teater og teaterinstallationer – og i samarbejder med både ARoS, Moesgaard, Teater Refleksion og flere andre teatre og kunstnere i og omkring Aarhus. Amanda har været fast tilknyttet Teater Refleksions produktioner siden 2017 og har sin daglige gang i huset.

Praktisk information

Tilmeld nyhedsbrev