Cirkus inHabitus – AFLYST

En forestilling fuld af lommetrylleri og habitmagi – AFLYST
En forestilling med De Røde Heste

En mand i habit kommer ind på scenen. Der er bare ham. Men fra hans lommer vågner forskellige karakterer til live, der alle kræver hans opmærksomhed. Og da den lille danserinde, som han troede var løbet væk, overaskende viser sig, er hans hjerte tabt. Hende vil han gerne være sammen med.

Men hvordan nærmer man sig noget så smukt – og skrøbeligt – som en linedanserinde?

”De Røde Hestes ’InHabitus’ er en grum, frydefuld, varm og befriende anderledes animations- og dukketeaterforestilling om trylleri, tilfældets magt og kærlighedens kraft.” – Teateravisen

 

HVAD BETYDER CORONA FOR DIT BESØG I TEATRET?
Du finder alle retningslinjer for aften-, weekend-, skole- og institutionsforestillinger HER

Vær dog særligt opmærksom på følgende retningslinjer for aften- og weekendforestillinger:

Ved køb af flere billetter: Alle der køber mere en én billet ad gangen, får sæder i matchende antal ved siden af hinanden. Det betyder, at der vil være mindre end en meters afstand fra næstetip til næstetip mellem dig og dem, du kommer med/køber ind til.

Ved køb af enkeltbillet: Skal der være en meter (fra næstetip til næstetip) mellem dig og dine sidemænd, skal alle billetter købes enkeltvis. Da vi skal have logistikken til at gå op pr. forestilling, kan man dog ikke være sikker på at komme til at side ved siden af hinanden.

OBS:
Der kan ikke købes billetter til hverdagsforestillinger om formiddagen via hjemmesiden. Forestillingerne er forbeholdt skoler og institutioner. Ring på + (45) 86 24 05 72 for at booke billetter.

Medvirkende

 

Dramatiker, forfatter: Claus Mandøe, Kai Büchner.
Instruktør: Kai Büchner
Scenograf: Rolf Søborg Hansen
Teknik og kuffertlys: Jon Gelting
Lyskonsulent: Morten Ladefoged
Lyddesign: Andreas Sandborg
Skrædder: Pille Behrendt
Værksted: Steen Molls

Foto: Rolf Søborg Hansen

Praktisk information
For skoler og institutioner