Nye afgangsfilm

The Animation Workshop præsenterer nye, flotte fortællinger

Fremtidens animatorer fra The Animation Workshop rykker ind på Teater Refleksion. Vi omdanner os til biograf for en dag, når vi mørklægger salen og viser en række animationsfilm på det store lærred. Mød et kuld nye kunstneriske og tekniske talenter, og tag med rundt i animationsfilmens forskellige dimensioner, udtryk og potentialer.

Efter visningen vil der være mulighed for at stille spørgsmål til filmskaberne om både film og uddannelse.

 

Pris: 50 kr.

 

HVAD BETYDER CORONA FOR DIT BESØG I TEATRET?
Du finder alle retningslinjer for aften-, weekend-, skole- og institutionsforestillinger HER.

Vær dog særligt opmærksom på følgende retningslinjer for aften- og weekendforestillinger:

Ved køb af flere billetter: Alle der køber mere en én billet ad gangen, får sæder i matchende antal ved siden af hinanden. Det betyder, at der vil være mindre end en meters afstand fra næstetip til næstetip mellem dig og dem, du kommer med/køber ind til.

Ved køb af enkeltbillet: Skal der være en meter fra næstetip til næstetip mellem dig og dine sidemænd, skal alle billetter købes enkeltvis. Da vi skal have logistikken til at gå op pr. forestilling, kan man dog ikke være sikker på at komme til at side ved siden af hinanden.

OBS:
Der kan ikke købes billetter til hverdagsforestillinger om formiddagen via hjemmesiden. Forestillingerne er forbeholdt skoler og institutioner. Ring på + (45) 86 24 05 72 for at booke billetter.

Praktisk information